huawei-ma-vlastni-osobni-cloudove-uloziste-mobile-cloud
Novinka Huawei má vlastní osobní cloudové úložiště Mobile Cloud

Huawei má vlastní osobní cloudové úložiště Mobile Cloud

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 4. 2018 09:00

Huawei představil osobní cloudové úložiště pro všechny uživatele svých zařízení. Mobile Cloud umožňuje bezpečně ukládat a zálohovat osobní data tak, aby pro jejich majitele byla dostupná z celého světa. Úložiště funguje ve smartphonech, noteboocích i tabletech.

Reklama

Platforma Mobile Cloud byla navržena tak, aby data uživatelů Huawei vždy uchovala v maximálním bezpečí. Osobní informace, fotografie, videa a další data je možné automaticky zálohovat jedním kliknutím, a tak je lze snadno a rychle obnovit v případě, že uživatel ztratí nebo rozbije své zařízení.

Cloudové album uživatelům umožňuje nahrávat, prohlížet a upravovat fotografie napříč zařízeními. Cloud navíc dokáže rozpoznat fotografie a videa ze stejného časového období a zařadit je do jedné kolekce.

Aktivace mobilního Cloud alba umožňuje uživateli smartphonu Huawei pohodlně uvolnit místo v úložišti telefonu. Pro ochranu dat v rámci Huawei Cloudu společnost používá systém šifrování mezi zařízeními, přístup k datům navíc uživatel získá pouze prostřednictvím svého Huawei ID.

Huawei má vlastní osobní cloudové úložiště Mobile Cloud
i Zdroj: PCTuning.cz

V současnosti je Huawei Mobile Cloud dostupný ve více než 150 zemích a oblastech, které zahrnují Evropu, Asii, Latinskou Ameriku, Střední východ, Afriku nebo Čínu, a tak ho může využít více než 200 milionů uživatelů.

Cílem Huawei Mobile Services (mobilních služeb Huawei) je poskytovat uživatelům spolehlivé služby a chytrá řešení jejich každodenních potřeb spojených s využíváním zařízení Huawei. Kromě Huawei Cloudu mezi tyto mobilní služby patří například Huawei Themes nebo Magazine Unlock. Huawei kromě toho pracuje na dalších službách a aplikacích, které se teprve chystá představit.

Huawei má vlastní osobní cloudové úložiště Mobile Cloud
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama