htc-vive-se-zbavuje-kabelu-dostupny-bude-vive-wireless-adapter
Novinka HTC Vive se zbavuje kabelů, dostupný bude Vive Wireless Adapter

HTC Vive se zbavuje kabelů, dostupný bude Vive Wireless Adapter

Mirek Kočí

Mirek Kočí

21. 8. 2018 14:00

Společnost HTC v rámci veletrhu Gamescom oznámila zahájení předobjednávek bezdrátového modulu Vive Wireless Adapter. Uživatelé virtuální reality tak získají možnost zbavit se kabelu, který je poutá k PC, aniž by museli slevit ze svých nároků. Ke každému modulu navíc získají i dva měsíce bezplatného členství v programu Viveport Subcription s více než 500 tituly, mezi nimiž nechybí ani nová akční hra Seeking Dawn. Předobjednávky budou spuštěny již 5. září na webových stránkách www.vive.com a v obchodě Alza.cz.

Reklama

Cena bezdrátového adaptéru byla stanovena na 8 990 Kč. Základní balení obsahuje vše potřebné pro propojení s headsetem HTC Vive. Pro připojení virtuální reality Vive Pro bude třeba ještě balíček příslušenství, obsahující odpovídající propojovací kabel spolu s držákem a pěnovými stélkami za 1 950 Kč.

Instalace bezdrátového modulu Vive Wireless Adapter má být otázkou několika minut, potřebných k montáži PCI-e karty do PC a připojení senzoru s dosahem 6 metrů a úhlem záběru 150°. Ten pracuje s technologií Intel WiGig, která funguje v nezarušeném pásmu 60 GHz a pro přenos obrazu využívá XR kodeku společnosti DisplayLink. Díky tomu se uživatelé mohou těšit na nízké latence, vysoký výkon i hodiny provozu na jedno nabití.

Napájení adaptéru zajistí powerbanka HTC s technologií QuickCharge 3.0, kterou zákazníci naleznou v balení a budou ji moci využít také pro dobíjení smartphonu. Další powerbanky půjde zakoupit na stránkách www.htc.com i v obchodě Alza.cz.

HTC Vive se zbavuje kabelů, dostupný bude Vive Wireless Adapter
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama